Belangrijke veiligheidswaarschuwing Aesop luchtverfrisser

Fabrikant Aesop heeft een veiligheidswaarschuwing uitgegeven voor de Aesop Post-Poo Drops luchtverfrisser. Het flesjes heeft geen kindveilige sluiting.

Melding belangrijke veiligheidswaarschuwing Aesop luchtverfrisserDe waarschuwing geldt voor de Aesop Post-Poo Drops luchtverfrisser in flesje 100ml met EAN code 9319944009200.

Het product heeft geen kindveilige sluiting, waardoor kinderen het flesje makkelijk open kunnen maken. Als kinderen het product vervolgens inslikken is dit schadelijk voor de gezondheid. Ook kan chemische longontsteken ontstaan bij het inhaleren van het product.

Aesop roept op om gebruik van het product te stoppen en het product veilig weg te gooien en het buiten bereik van kinderen te houden.

Als u dit product heeft gekocht tussen 1 januari 2022 en 25 juli 2022, dan kunt u het aankoopbedrag terugkrijgen via Aesop.com of een geautoriseerde dealer, op vertoon van de kassabon, orderbevestiging of door het product in te leveren.

Voor meer informatie over deze belangrijke veiligheidswaarschuwing kunt u contact opnemen met de klantenservice van Aesop via customerservice@aesop.com of telefonisch via 020 – 790 0570.

Bron: Aesop, 27 juli 2022