Allergenenwaarschuwing Albert Heijn AH Krenten Rozijnenbrood

Albert Heijn heeft een allergenenwaarschuwing uitgegeven voor AH Krenten Rozijnenbrood. In sommige verpakkingen kan per ongeluk AH Mueslibrood zitten. De allergenen op de verpakking zijn in dat geval niet correct.

Melding allergenenwaarschuwing Albert Heijn AH Krenten RozijnenbroodDeze belangrijke veiligheidswaarschuwing van Albert Heijn is voor het AH Krenten Rozijnenbrood in verpakking 5 plakken met houdbaarheidsdatum 16/04/2022. In deze verpakking zit per ongeluk AH Mueslibrood.

Het AH Mueslibrood bevat de allergenen NOTEN, GERST, HAVER en ROGGE. Die allergenen staan nu niet op de verpakking vermeld.

Consumenten met een allergie voor NOTEN, GERST, HAVER en/of ROGGE moeten dit brood niet eten. U kunt het brood terugbrengen naar een filiaal van Albert Heijn. Het aankoopbedrag krijgt u terug.

Wilt u meer weten over deze allergenenwaarschuwing van Albert Heijn voor verpakkingen AH Krenten Rozijnenbrood waar AH Mueslibrood in zit? Neem dan contact op met de Klantenservice van Albert Heijn via www.ah.nl/klantenservice.

Bron: Albert Heijn, 11 april 2022