Terugroepactie Dirk Speklapjes gemarineerd

Supermarktketen Dirk roept de Speklapjes ALM Gemarineerd terug. In de speklapjes is citroengras verwerkt dat mogelijk besmet is met de schadelijke Salmonella bacterie.

Melding terugroepactie Dirk Speklapjes gemarineerdDe terugroepactie geldt voor de Speklapjes ALM (à la Minute) Gemarineerd verpakt per 4 stuks met EAN code beginnend met 2373117 en met houdbaarheidsdatums 13-04-2022 t/m 16-04-2022.

In deze speklapjes is citroengras van het merk Verstegen verwerkt. In dit citroengras is de schadelijke Salmonella bacterie gevonden (zie dit bericht). Van het eten van producten die besmet zijn met Salmonella kun je ernstig ziek worden. Dat geldt vooral voor mensen met een verminderde weerstand, jonge kinderen, zwangere vrouwen en ouderen.

Als u deze speklapjes heeft gekocht, gebruik deze dan niet. Breng het product terug naar de winkel. Het aankoopbedrag krijgt u terug.

Voor meer informatie over deze terugroepactie kunt u contact opnemen met de klantenservice van Dirk via telefoonnummer 088 – 313 44 44. Dat is ook mogelijk via het contactformulier van Dirk.

Bron: Dirk, 12 april 2022