Allergenenwaarschuwing PLUS Verspakket Koninginnensoep

Supermarktketen PLUS waarschuwt mensen met een SELDERIJ allergie om het PLUS Verspakket Koninginnensoep niet te eten. 

Melding allergenenwaarschuwing PLUS Verspakket KoninginnensoepIn het verspakket zit een bouillonblokje waar SELDERIJ in zit. Deze allergeen staat echter niet vermeld op de verpakking.

De waarschuwing geldt voor het PLUS Verspakket Koninginnensoep met streepjescode 8710624747206 met alle houdbaarheidsdatums.

Het product is dus niet geschikt voor mensen met een allergie voor SELDERIJ. Mensen zonder allergie voor selderij kunnen het product wel gewoon eten.

Heeft u dit product gekocht en kunt u het niet eten omdat u allergische bent voor selderij? U kunt het product terugbrengen naar de winkel. Ook als u niet allergisch bent voor selderij kunt u het product terugbrengen ook al kunt u het wel gewoon eten.

Wilt u meer weten over deze allergenenwaarschuwing van PLUS voor het PLUS Verspakket Koninginnensoep? Neem dan contact op met de Consumentenservice van PLUS via telefoonnummer 0800 – 222 44 43 (gratis). Dit nummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00u tot 19.00u en op zaterdag van 08.00u tot 16.00u.

Bron: PLUS, 17 september 2021