Terugroepactie Hoogvliet Duitse Biefstuk

Supermarktketen Hoogvliet roept verpakkingen met Duitse Biefstuk terug. In de Duitse Biefstuk is mogelijk de schadelijke Salmonella bacterie aanwezig.

Advertentie terugroepactie Hoogvliet Duitse BiefstukDe terugroepactie geldt voor de Hoogvliet Duitse biefstuk met de volgende THT-datums:

  • 23-06-2021
  • 24-06-2021

In de Duitse Biefstuk met die houdbaarheidsdatums is mogelijk de schadelijke Salmonella bacterie aanwezig. Het eten van producten met Salmonella kan schadelijk zijn voor de gezondheid. Dat geldt met name voor jonge kinderen, ouderen, zwangere vrouwen en mensen met een verminderde weerstand.

Heeft u de Hoogvliet Duitse Biefstuk gekocht met deze THT-datums? Eet deze Duitse Biefstuk dan niet, maar gooi het product weg. Met de kassabon kun je het aankoopbedrag in de winkel terugkrijgen.

Heeft u het product al gegeten en heeft u gezondsheidsklachten gekregen? Raadpleeg dan direct uw huisart voor meer informatie.

Wilt u meer weten over de terugroepactie van Duitse Biefstuk door Hoogvliet? Neem dan contact op met de klantenservice van de supermarktketen via telefoonnummer 088 – 457 10 10.

Bron: Hoogvliet, NVWA, 22 juni 2021