Allergenenwaarschuwing Lidl Alesto Royal Mix notenmelange

Supermarktketen Lidl waarschuwt dat door een productiefout sommige verpakkingen Alesto Royal Mix Notenmelange een andere mix zit. De allergenen PINDA en CASHEWNOTEN zitten in die mix, maar die allergenen staan niet op de verpakking vermeld.

Advertentie allergenenwaarschuwing Lidl Alesto Royal Mix notenmelangeDe allergenenwaarschuwing geldt voor de Alesto Royal Mix met houdbaarheidsdatum 14-12-2021 en streepjescode 20353025.

In deze verpakkingen zit mogelijk studentenhaver. De studentenhaver bevat echter PINDA en CASHEWNOTEN, en die allergenen staan niet vermeld op de verpakking van de Royal Mix.

Heeft u de Alesto Royal Mix gekocht en heeft deze de houdbaarheidsdatum 14-12-2021, en bent u allergisch voor PINDA en/of CASHEWNOTEN? Eet deze mix dan niet. Breng het product terug naar een filiaal van Lidl. Het aankoopbedrag krijgt u terug.

Lidl laat weten dat de verpakkingen met de verkeerde inhoud uit de winkels zijn verwijderd. Verpakkingen Royal Mix met houdbaarheidsdatum 14-12-2021 die nu nog in de winkels liggen bevatten de inhoud die op de verpakking staat.

Wilt u meer weten over de allergenenwaarschuwing voor verpakkingen Alesto Royal Mix door Lidl Nederland? Neem dan contact op met de klantenservice van de supermarktketen via telefoonnummer 020 – 709 50 39 of per e-mail via contact@lidl.nl.

Bron: Lidl Nederland, 6 juni 2021