Terugroepactie Covelt Dixap Appel

Leverancier Vitafruit roept flessen Covelt Dixap terug. Bij gebruik kunnen er stukjes glas in het product komen, en dit kan leiden tot ernstig (inwendig) letsel.

Advertentie Terugroepactie Covelt Dixap AppelTerugroepactie Covelt Dixap AppelDe terugroepactie geldt voor de flessen Covelt Dixap Appel van 750ml met streepjescode 87115449910 en de houdbaarheidsdatum 09-2022. De houdbaarheidsdatum vindt  u op  de dop van de fles.

Dit product is verkocht bij Jumbo, Plus, Sligro, Makro en Braspa.

Bij de fabricage van de flessen is een fout gemaakt. Door deze fout is het mogelijk dat er stukjes glas van de bovenrand loskomen, en die kunnen in het product terecht komen. Als het product gedronken wordt ontstaat er risico op ernstig (inwendig) letsel.

Heeft u de Covelt Dixap Appel gekocht, en heeft deze de houdbaarheidsdatum 09-2022? Gebruik deze diksap dan niet, maar breng de fles terug naar de winkel waar u deze heeft gekocht. Het aankoopbedrag krijgt u dan terug.

Wilt u meer weten over deze terugroepactie van Covelt Dixap Appel door Vitafruit? Neem dan contact op met de Servicedesk van Vitafruit via telefoonnummer 0492 – 56 41 73 of stuur een e-mail naar info@vitafruit.nl.

Let op! Deze terugroepactie is onderdeel van een grotere terugroepactie van diksap. Andere terugroepacties zijn:

Bron: Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA), 27 januari 2021