Terugroepactie AH Bio Diksap Appel

Supermarktketen Albert Heijn roept AH Bio Diksap Appel terug. Het is mogelijk dat bij gebruik er glas in het product terecht komt. Dit kan leiden tot ernstig (inwendig) letsel.

Advertentie terugroepactie AH Bio Diksap AppelDe terugroepactie geldt voor de Albert Heijn AH Bio Diksap Appel met houdbaarheidsdata 31-08-2022, 30-09-2022 en 31-10-2022.

Door een productiefout bij het maken van de flessen is het mogelijk dat er stukjes glas in het product terecht komen. Als de diksap wordt gedronken, dan kunnen deze stukjes glas leiden tot ernstig (inwendig) letsel.

Heeft u de AH Bio Diksap gekocht, en heeft de fles één van de drie vermelde THT-datums? Gebruik deze diksap dan niet, maar breng het product terug naar een filiaal van Albert Heijn. Het aankoopbedrag krijgt u dan terug. Een kassabon is niet nodig.

Wilt u meer informatie over deze terugroepactie van AH Bio Diksap door Albert Heijn? Neem dan contact op met de klantenservice van Albert Heijn. Via de pagina www.ah.nl/klantenservice kunt u informatie vinden over de contactmogelijkheden.

Let op! Deze terugroepactie is onderdeel van een grotere terugroepactie van diksap. Andere terugroepacties zijn:

Bron: Albert Heijn, 27 januari 2021