Terugroepactie Belkin Draadloze lader met standaard

Fabrikant Belkin roept de draadloze lader met standaard  terug. Er bestaat risico op een elektrische schok en brandgevaar.

Advertentie terugroepactie Belkin lader met standaard WIZ003De terugroepactie geldt voor de WIZ003 draadloze lader met standaard (speciale uitgave).

Belkin heeft twee meldingen gekregen van consumenten over problemen met de werking van het product. Door een probleem met de voedingsadapter van het apparaat is het mogelijk dat gebruiker een elektrische schok krijgt, en is er ook brandgevaar.

Heeft u deze lader met standaard gekocht, dan adviseert Belkin u om het apparaat niet meer te gebruiken. Via de speciale webpagina van Belkin kunt u het aankoopbedrag van het apparaat terugkrijgen. Voor het terugkrijgen van het aankoopbedrag heeft u de volgende gegevens nodig:

  1. Uw naam
  2. Telefoonnummer
  3. E-mailadres
  4. Verzendadres
  5. Het serienummer van uw WIZ003 *
  6. Aankoopdatum van uw WIZ003
  7. Een foto van uw WIZ003 met het serienummer *

Het serienummer van het apparaat vindt u op het batterijgedeelte van de WIZ003.

Na het invullen van de gegevens en het uploaden van de afbeeldingen krijgt u een bevestigingsmail met een zaaknummer. Na goedkeuring van uw aanmelding wordt het bedrag aan u uitbetaald. Dit proces kan tot 8 weken in beslag nemen.

Belkin laadt weten dat andere apparaten, ook niet die uit de BOOST↑CHARGE™ reeks, niet onder deze terugroepactie vallen.

Bron: Belkin, 10 december 2020