Terugroepactie Zwagerman Carpaccio Lidl

Supermarktketen Lidl roept Zwagerman Carpaccio met pijnboompitten terug. In een aantal verpakking zit carpaccio waar de schadelijke E.Coli bacterie (STEC) in zit.

Advertentie terugroepactie Zwagerman Carpaccio LidlDe terugroepactie geldt voor de Zwagerman Carpaccio met pijnboompitten met houdbaarheidsdatum 21-11-2020.

Bij onderzoek is de schadelijk E. Coli  bacterie (variant STEC) in het product gevonden. Het eten van producten met deze schadelijke E. Coli bacterie kan een gevaar vormen voor de gezondheid. Vooral voor zwangere vrouwen, jonge kinderen, ouderen en mensen met een verminderde weerstand kan deze bacterie erg gevaarlijk zijn.

Heeft u de Zwagerman Carpaccio met pijnboompitten gekocht en heeft deze de genoemde houdbaarheidsdatum? Eet deze dan niet. U kunt het product terugbrengen naar een filiaal van Lidl. Het aankoopbedrag krijgt u terug.

Wilt u meer weten over deze terugroepactie van de Zwagerman Carpaccio door Lidl? Neem dan contact op met Lidl Nederland via telefoonnummer 020 – 709 50 39 of per e-mail via contact@lidl.nl.

Lidl wijst er op dat deze terugroepactie alleen geldt voor de Zwagerman Carpaccio met pijnboompitten met de genoemde houdbaarheidsdatum. Heeft uw Zwagerman Carpaccio een andere houdbaarheidsdatum? Dan is het product gewoon geschikt om te eten.

Bron: Lidl, 20 november 2020