Allergenenwaarschuwing HAK Edamame Bonen

Leverancier HAK heeft vastgesteld dat op de verpakking van HAK Edamame Bonen de allergenen niet goed vermeld zijn. De allergeen SOJA ontbreekt.

Advertentie allergenenwaarschuwing HAK Edamame BonenDe waarschuwing geldt voor de HAK Edamame bonen in stazak met EAN code 8720600620331 die zijn gekocht vóór 24 november 2020 bij Jumbo.

Heeft u dit product gekocht bij Jumbo, en bent u allergisch voor SOJA, dan moet u deze bonen niet eten.

U kunt het aankoopbedrag terugkrijgen door de productiecode (dus niet de streepjescode, zoals eerder per abuis vermeld) uit te knippen en op te sturen naar

HAK Consumentenservice
Antwoordnummer 1
4250 XR Giessen

Deze productiecode vindt u op de achterzijde van de verpakking, waar ook de THT-datum staat en de code begint met de letter L.

Een postzegel is niet nodig, maar vermeldt wel uw naam, adres, IBAN rekeningnummer en de tenaamstelling van de rekening.

Wilt u meer informatie over deze allergenenwaarschuwing voor Edamame Bonen door HAK? Neem dan contact op met de HAK Consumentenservice via het nummer 0800 – 022 15 25 of via info@hak.nl.

HAK wijst er op alle andere producten anders dan deze verpakking gewoon gegeten kunnen worden. Ook HAK Edamame bonen die na 24 november 2020 zijn uitgeleverd hebben wel de juiste informatie op de verpakking.

Bron: HAK, 24 november 2020
Update 7 januari 2021, correctie informatie retour aankoopbedrag