Terugroepactie gerijpte geitenkaas Hoogvliet

Supermarktketen Hoogvliet is een terugroepactie gestart voor gerijpte geitenkaas. In het product is mogelijk de schadelijke Listeria bacterie aanwezig.

Advertentie terugroepactie gerijpte geitenkaas HoogvlietDe terugroepactie geldt voor de gerijpte geitenkaas naturel van de versafdeling van Hoogvliet. Het betreft alle verpakkingen met een THT datum tussen 28-10-2020 en 30-12-2020.

In het product is mogelijk de schadelijke bacterie Listeria monocytogenes aanwezig. Het eten van producten met deze bacterie kan schadelijk zijn voor de gezondheid. Dat geldt vooral voor  zwangere vrouwen, mensen met een verminderde weerstand, jonge kinderen en ouderen.

Heeft u dit product gekocht? Eet het dan niet. U kunt het terugbrengen naar Hoogvliet. Het aankoopbedrag krijgt u terug.

Wilt u meer weten over de terugroepactie van gerijpte geitenkaas van de versafdeling door Hoogvliet? Neem dan contact op met de klantenservice van Hoogvliet op telefoonnummer 088 – 457 10 10.

Ook Bettine roept een aantal geitenkaasproducten terug, ook daarvan zijn producten verkocht bij Hoogvliet. De terugroepactie van Bettine vindt u hier.

Bron: Hoogvliet, 29 oktober 2020