Terugroepactie Cultivateur Chevre les Blancs geitenkaas (Sligro)

Groothandelsketen Sligro roept de Cultivateur Chevre les Blancs terug. In deze geitenkaas is mogelijk de schadelijke Listeria bacterie aanwezig.

Advertentie terugroepactie Cultivateur Chevre les Blancs geitenkaas (Sligro)De terugroepactie betreft de 1LS Cultivateur Chevre les Blancs met GTIN 8712023931378 / 8716677001074  en houdbaarheidsdatums 28-10-2020 t/m 30-12-2020.

In deze geitenkaas is mogelijk de schadelijke bacterie Listeria monocytogenes aanwezig. Het eten van producten met deze bacterie kan schadelijk zijn voor de gezondheid. Dat geldt vooral voor mensen met een verminderde weerstand, jonge kinderen, ouderen en zwangere vrouwen.

Heeft u dit product gekocht? Eet het dan niet op. U kunt het product terugbrengen naar de winkel, of contact opnemen met uw Sligro-vestiging. In overleg kunt u het aankoopbedrag retour krijgen.

Wilt u meer weten over de terugroepactie van Cultivateur Chevre les Blancs? Neem dan contact op met de klantenservice van Sligro via telefoonnummer 0413 – 343 500 of met het klantenteam van uw Sligro bezorgservice.

Hoewel Sligro in principe een groothandel is, kan niet worden uitgesloten dat dit product ook bij particulieren terecht is gekomen. Deze terugroepactie is daarom ook opgenomen op deze website.

Bent u wederverkoper van dit product, dan bent u wettelijk verplicht uw afnemers over deze terugroepactie te informeren, en melding te doen bij de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA).

Bij Sligro zijn ook producten van het merk Bettine verkocht die worden teruggeroepen vanwege dit probleem. De terugroepactie van Bettine vindt u hier.

Bron: Sligro, 31 oktober 2020