Terugroepactie AH hamburgers, braadworsten en rundervinken

Supermarktketen Albert Heijn roept een aantal rundvleesproducten terug. De producten zijn mogelijk besmet met de E. Coli bacterie. De terugroepactie betreft diverse hamburgers, braadworsten en  rundervinken.

Advertentie terugroepactie AH hamburgers, braadworsten en rundervinkenEnkele dagen eerder riep Albert Heijn al hamburgers terug. Deze terugroepactie is nu uitgebreid met rundervinken, braadworsten  en mini-hamburgers. Ook zijn verschillende soorten verpakkingen betrokken. Er is ook nog een extra Te Gebruiken Tot (TGT)-datum toegevoegd aan de terugroepactie.

Onder de terugroepactie van Albert Heijn voor rundvleesproducten vallen nu de volgende producten:

  • AH mini hamburger, verpakking 10 stuks, TGT: 24-09-2020
  • AH hamburger verpakking 8 stuks, TGT: 24-9-2020 en 25-09-2020
  • AH runderbraadworst verpakking 4 stuks, TGT: 24-09-2020
  • AH hamburger, verpakking 2 stuks, TGT 25-09-2020
  • AH hamburger, verpakking 4 stuks, TGT: 25-09-2020
  • AH rundervink, verpakking 2 stuks, TGT: 25-09-2020

Deze producten liggen niet meer in de winkels van Albert Heijn. Consumenten kunnen deze thuis ingevroren hebben. Op een later moment is dan alsnog besmetting mogelijk. Albert Heijn roept de producten daarom alsnog terug.

Het eten van producten die besmet zijn met de E. Coli bacterie kan schadelijk zijn voor de gezondheid. Dat geldt vooral voor mensen met een verminderde weerstand, zwangere vrouwen, jonge kinderen en ouderen.

Als u deze producten heeft gekocht, en u heeft deze nog niet gegeten, dan wordt u gevraagd deze terug te brengen naar een filiaal van Albert Heijn. Het aankoopbedrag krijgt u terug.

Voor meer informatie over deze terugroepactie van Albert Heijn voor diverse rundvleesproducten kunt u kijken op www.ah.nl/klantenservice.

Bron: Albert Heijn, 3 oktober 2020