Allergenenwaarschuwing Backers Melba Toast (ALDI)

Supermarktketen ALDI waarschuwt dat in de Backers Melba Toast de allergeen EI is verwerkt, maar dat dat niet staat aangegeven op de verpakking. Het product is niet geschikt voor mensen met een allergie voor EI.

Advertentie allergenenwaarschuwing Backers Melba Toast (ALDI)De waarschuwing geldt voor de Backers Melba Toast van ALDI in verpakking 240 gram met houdbaarheidsdatum 26-2-2021.

Bij controle is gebleken dat het product sporen van EI kan bevatten. Het product is daardoor niet geschikt voor mensen met een allergie voor EI.

Heeft u de ALDI Backers Melba Toast gekocht en bent u allergisch voor EI? Eet het product dan niet op, en breng het terug naar de winkel. Het aankoopbedrag krijgt u daar terug. Een aankoopbon heeft u niet nodig. Ook als u de verpakking al heeft aangebroken dan kunt u deze terugbrengen.

Consumenten zonder een allergie voor ei kunnen het product gewoon eten. Ook Melba toast uit verpakkingen met een andere houdbaarheidsdatum kunnen gewoon gegeten worden; deze vallen niet onder de terugroepactie.

Wilt u meer informatie over de allergenenwaarschuwing van ALDI voor de Backers Melba Toast? Neem dan contact op met ALDI via het contactformulier op de website van de supermarktketen.

Bron: ALDI, 8 september 2020