Terugroepactie POLICE verkeersstok met licht

Leverancier Nugar roept de verkeersstok POLICE terug. Door een productiefout kan het artikel oververhit raken, met mogelijk letsel als gevolg.

Advertentie terugroepactie POLICE verkeersstok met lichtDe terugroepactie geldt voor de POLICE verkeersstok met artikelnummer 14745A en batchnummers 1900060 en 1900606. De verkeersstok is verkocht bij een aantal winkels, deze lijst vindt u onderaan dit bericht.

Door een productiefout kan een batterij in de batterijhouder, dat ook het handvat is, kortsluiten. Dit kan een hoge temperatuur tot gevolg hebben. Er ontstaat dan risico op verbranding van de hand.

Als u deze verkeersstok, met het betreffende batchnummer, heeft, dan raadt Nugar u aan het artikel niet meer te gebruiken. U kunt de verkeersstok terugbrengen naar de winkel. Het aankoopbedrag krijgt u retour.

Voor meer informatie over de terugroepactie van de verkeersstok door leverancier Nugar raden wij u aan om contact op te nemen met het bedrijf via e-mail adres info@nugar.nl of telefonisch via 040 – 254 3610.

 Verkooppunten van de Nugar verkeersstok POLICE met rood licht

Verkooppunt Plaats
Intertoys BV AMSTERDAM ZUIDOOST
T.O.M. B.V. BLADEL
Intertoys Boxmeer BOXMEER
Firstxl Eindhoven b.v. EINDHOVEN
Afhaalgroothandel Bongers HARDINXVELD-GIESSENDAM
Zeerover HEEMSTEDE
Speelgoedwinkel.nl HOOFDDORP
Handelsonderneming Wever OOSTERWOLDE
Marskramer – Schoppema Schaijk SCHAIJK
PartyXplosion SEVENUM
Monkey Town Sliedrecht SLIEDRECHT
Speelgoedwinkel Veldhoven VELDHOVEN
Toys, Gifts en Entertainment WAALWIJK
Bron: Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA), 18 augustus 2020