Terugroepactie AH Gerookte Forel Filet

Supermarktketen Albert Heijn roept verpakkingen AH Gerookte Forel Filet terug. In het product is mogelijk de schadelijke bacterie Listeria monocytogenes aanwezig.

Advertentie terugroepactie AH Gerookte Forel FiletDe waarschuwing geldt voor de verpakkingen AH Gerookte Forel Filet met houdbaarheidsdata vanaf 20 juni 2020 tot en met 4 juli 2020.

Het eten van producten die besmet zijn met de Listeria bacterie kan gevaarlijk zijn voor de gezondheids. Dat geldt met name voor jonge kinderen, ouderen, zwangere vrouwen en mensen met een verminderde weerstand.

Heeft u de AH Gerookte Forel Filet gekocht, en heeft deze een houdbaarheisdatum in de periode 20 juni 2020 tot en met 4 juli 2020? Eet het product dan niet op. U kunt het product terugbrengen naar een filiaal van Albert Heijn. Het aankoopbedrag krijgt u retour.

Wilt u meer informatie over de terugroepactie van Albert Heijn Gerookte Forel Filet? Neem dan contact op met de klantenservice van Albert Heijn via telefoonnummer 0800 – 03 05.

Let op: ook gerookte forel filet van het merk Vis Marine, verkocht bij een groot aantal supermarkten, wordt teruggeroepen en ook het merk Bond Seafood roept gerookte forel filet producten terug.

Bron: Albert Heijn, 19 juni 2020