Allergenenwaarschuwing Kwekkeboom Old Amsterdam Bitterballen

Fabrikant NewForrest waarschuwt dat in een deel van de verpakkingen Kwekkeboom Oven & Airfryer Old Amsterdam Bitterballen een ander product zit. De allergeneninformatie op de verpakking klopt dan niet met de inhoud.

Advertentie allergenenwaarschuwing Kwekkeboom Oven & Airfryer Old Amsterdam BitterballenDe waarschuwing geldt voor de Kwekkeboom Oven & Airfryer Old Amsterdam Bitterballen met code Mei 2021-2105 en tijdsaanduiding vanaf 21:57 tot 23:05 achter de THT-code.

In deze verpakkingen zitten mogelijk Kwekkeboom Oven & Airfryer Rundvlees Bitterballen. In dat product zitten de allergenen EI, SULFIET en SELDERIJ. Deze staan echter niet op de verpakking omdat deze allergenen niet in de Old Amsterdam Bitterballen zitten.

De verpakkingen met de verkeerde inhoud zijn alleen verkocht bij Albert Heijn, Vomar, Dirk van den Broek en Dekamarkt. Verpakkingen die gekocht zijn bij andere winkels vallen niet onder deze waarschuwing.

Heeft u deze Old Amsterdam Bitterballen gekocht bij Albert Heijn, Vomar, Dirk van den Broek en/of Dekamarkt, controleer dan de code op de verpakking. Komt de code overeen met de eerder genoemde code, èn bent u allergische voor EI, SULFIET en/of SELDERIJ? Eet deze bitterballen dan niet.

U kunt de verpakking terugbrengen naar de winkelketen waar u het gekocht heeft; het aankoopbedrag krijgt u dan terug. U kunt ook een e-mail sturen met een afbeelding van de streepjescode naar info@newforrest.nl.

Bent u niet allergisch voor EI, SULFIET en/of SELDERIJ? Dan kunt u de rundvlees bitterballen die in de verpakking zitten gewoon opeten.

Voor meer informatie over deze allergenenwaarschuwing van New Forrest voor Kwekkeboom Oven & Airfryer Old Amsterdam Bitterballen raden wij u aan contact op te nemen met New Forrest via het e-mail adres info@newforrest.nl.

Bron: New Forrest, 3 juni 2020