Allergenenwaarschuwing 1 de Beste Roomsaus (Dirk en DekaMarkt)

Supermarktketens Dirk en DekaMarkt waarschuwen dat de allergenenvermelding op de 1 de Beste Roomsaus niet correct is. Door een foutief etiket ontbreekt de allergeen SOJA.

Advertentie allergenenwaarschuwing 1 de Beste roomsaus (Dirk, DekaMarkt)Op sommige verpakkingen van 1 de Beste Roomsaus van Dirk en Dekamarkt is het etiket afgedrukt van Kaassaus. Die saus bevat niet de allergeen SOJA, maar de Roomsaus wel. Het product is dus niet geschikt voor mensen met een SOJA-allergie.

De waarschuwing geldt voor alle verpakkingen met etiket op de achterzijde van kaassaus, en betreft alle houdbaarheidsdata.

Heeft u een SOJA-allergie? Eet dit product dan niet. U kunt het terugbrengen naar de winkel, waar u het aankoopbedrag terug krijgt. Een kassabon is niet nodig.

Voor meer informatie over deze allergenenwaarschuwing voor 1 de Beste Roomsaus van Dirk en DekaMarkt kunt u contact opnemen met de klantenservice van de supermarktketens. Voor Dirk belt u met 088 – 313 44 44 en voor DekaMarkt belt u met 088 – 313 55 55.

Bron: Dirk, DekaMarkt, 23 juni 2020