Allergenenwaarschuwing Jumbo pakket Taco’s Tomatensalsa

Supermarktketen Jumbo waarschuwt dat er een verpakkingsfout gemaakt is bij sommige verpakkingen van het pakket Taco’s Tomatensalsa. De allergenen die op de verpakking staan zijn nu niet volledig.

Advertentie allergenenwaarschuwing Jumbo pakket Taco's TomatensalsaDe waarschuwing geldt voor de pakketten Taco’s Tomatensalsa met EAN code 87178452376735 en THT 12-09-2020 of 30-09-2020.

In het pakket Taco’s Tomatensalsa zit mogelijk een verkeerde saus. Deze saus bevat de allergenen SOJA en SELDERIJ. Omdat deze allergenen niet op de verpakking staan, is het mogelijk dat consumenten met een allergie voor SOJA en/of SELDERIJ een allergische reactie krijgen.

Heeft u de Jumbo Taco’s Tomatensalsa gekocht, en bent u allergisch voor SOJA en/of SELDERIJ? Eet het product dan niet op. U kunt het product terugbrengen naar de winkel, het aankoopbedrag krijgt u dan terug. Een kassabon is niet nodig.

Consumenten zonder allergie voor SOJA en/of SELDERIJ kunnen het product wel gewoon eten.

Wilt u meer weten over de allergenenwaarschuwing van Jumbo voor de Taco’s Tomatensalsa? Neem dan contact op met de klantenservice van Jumbo via telefoonnummer 0800 – 0220 161 (gratis).

Bron: Jumbo, 30 april 2020