Terugroepactie Jacob Hooy Pure Powder Gember

De firma Jacob Hooy roept verpakkingen Jacob Hooy Pure Powder Gember terug. In het product is mogelijk de schadelijke Salmonella bacterie aanwezig.

Advertentie terugroepactie Jacob Hooy Pure Powder GemberDe terugroepactie geldt voor de potjes Jacob Hooy Pure Powder Gember van 115 gram met batchcode 059937 en de THT-code dec. 2021.

Bij controle is gebleken dat in het product mogelijk de Salmonella bacterie aanwezig is. Deze bacterie kan leiden tot maag- en darmklachten en kan schadelijk zijn voor de gezondheid van met name voor kinderen, ouderen, zwangere vrouwen en mensen met een verzwakt afweersysteem.

De verpakkingen Jacob Hooy Pure Powder Gember zijn verkocht van december 2019 tot en met maart 2020 bij Holland & BarrettJacob Hooy Westerstraat en via Unipharma.

Heeft u de Jacob Hooy Pure Powder Gember met de vermelde batchcode? Gebruik het product dan niet (meer). U kunt het product – ook aangebroken verpakkingen – terugbrengen naar de winkel, waar u het aankoopbedrag terugkrijgt. U kunt het ook terugsturen naar onderstaand antwoordnummer:

Jacob Hooy & Co BV
Antwoordnummer 1713
1906ZX Limmen

Een postzegel is niet nodig, maar vermeld wel uw naam, adres, IBAN bankrekeningnummer en de tenaamstelling van de rekening.

Wilt u meer informatie over de terugroepactie van Jacob Hooy Pure Powder Gember? Neem dan contact op met de klantenservice van Jacob Hooy op telefoonnummer 072 – 50 52 744. Dit nummer is bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 17:00.

Bron: Jacob Hooy, 14 maart 2020