Allergenenwaarschuwing Jumbo Thaise Kipsalade

Supermarktketen Jumbo waarschuwt voor een onjuiste allergenenvermelding op verpakkingen van het product Jumbo Thaise Kipsalade. Door een fout is de allergeen SOJA niet vermeld.

Advertentie allergenenwaarschuwing Jumbo Thaise KipsaladeDe allergenenwaarschuwing geldt voor de Jumbo Thaise Kipsalade in verpakking 150 gram met de EAN code 8718452391943. De waarschuwing geldt alleen voor verpakkingen met de THT-datum 3 april 2020.

Door een fout is er op sommige verpakkingen op de onderzijde het etiket van de Jumbo Kip Knoflooksalade geplakt. Op dat etiket staat de allergeen SOJA niet vermeld. Deze allergeen is niet aanwezig in de Jumbo Kip Knoflooksalade, maar wèl in de Jumbo Thaise Kipsalade.

Heeft een allergie voor SOJA? Eet de Jumbo Thaise Kipsalade met de betreffende houdbaarheidsdatum dan niet. U kunt het product terugbrengen naar de winkel.

Wilt u meer weten over de allergenenwaarschuwing van Jumbo voor de Jumbo Thaise Kipsalade? Neem dan contact op met de klantenservice van Jumbo op telefoonnummer 0800 – 0220 161 (gratis).

Consumenten zonder allergie voor soja kunnen het product gewoon eten.

Bron: Jumbo, 12 maart 2020