Allergenenwaarschuwing Ladessa Vitello Tonnato

Supermarktketen Albert Heijn en fabrikant Ladessa waarschuwing voor een fout etiket op het product Ladessa Vitello Tonnato. Hierdoor zijn de vermelde allergenen niet correct.

Advertentie allergenenwaarschuwing Ladessa Vitello TonnatoDe waarschuwing geldt voor de Ladessa Vitello Tonnato met barcode/EAN 8715984094069 en de houdbaarheidsdatum 06-02-2020 en lotcode F210. Deze zijn verkocht bij Albert Heijn.

Op de onderzijde van het product is een verkeerd etiket geplakt. Door deze fout staan de allergenen SULFIET en VIS niet vermeld op de verpakking.

Heeft u dit product gekocht, en heeft u een allergie voor SULFIET en/of VIS, eet het product dan niet.

Kunt u het product vanwege een allergie niet eten? U kunt het aankoopbedrag terugkrijgen door een foto te sturen van de verpakking, het product en de houdbaarheidsdatum naar het adres info@ladessa.nl.

Verpakkingen Ladessa Vitello Tonnato met een andere houdbaarheidsdatum en/of lotcode vallen niet onder deze waarschuwing. Heeft u geen allergie voor SULFIET en/of VIS, dan kunt u het product ook gewoon eten.

Wilt u meer weten over de allergenenwaarschuwing van Ladessa en Albert Heijn voor de Ladessa Vitello Tonnato? Neem dan contact op met Ladessa via telefoonnummer 0162 – 499 477.

Bron: Albert Heijn, 28 januari 2020