Allergenenwaarschuwing Doritos Nacho Cheese

Fabrikant PepsiCo waarschuwt dat het product Doritos Nacho Cheese in sommige gevallen de allergeen SOJA kan bevatten, terwijl dat niet op de verpakking vermeld staat.

Advertentie allergenenwaarschuwing Doritos Nacho CheeseDe waarschuwing geldt voor de Doritos Nacho Cheese in verpakking 185 gram met EAN code 08710398170132 en de THT code 02/05/20. De producten zijn verkocht in Nederland en België.

De waarschuwing geldt alleen voor de hier vermelde verpakking, andere verpakkingen vallen niet onder deze waarschuwing.

Heeft u een SOJA allergie, en heeft u de Doritos Nacho Cheese gekocht met deze houdbaarheidsdatum, eet deze dan niet op. U kunt contact opnemen met PepsiCo voor een volledige terugbetaling van het aankoopbedrag. U kunt PepsiCo bereiken via het telefoonnummer 0800 – 23 77 426 (gratis).

Heeft u het product al gegeten, en heeft u gezondheidsklachten gekregen, vraag dan advies aan een arts.

Consumenten zonder allergie voor SOJA kunnen het product wel gewoon eten, al is het wel mogelijk dat het product een smaakafwijking heeft.

Wilt u meer weten over deze allergenenwaarschuwing van PepsiCo voor Doritos Nacho Cheese? Neem dan contact op met de klantenservice van PepsiCo via telefoonnummer 0800 – 23 77 426 (gratis).

Bron: Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA), 28 januari 2020