Allergenenwaarschuwing SoFine SoChicken Sticks en Veggie Nuggets

Fabrikant SoFine waarschuwt dat de allergeen MOSTERD aanwezig kan zijn in de SoFine SoChicken Sticks en SoFine Veggie Nuggets (vers en diepvries). De allergeen staat echter niet op de verpakking vermeld.

Advertentie allergenenwaarschuwing SoFine SoChicken Sticks en Veggie NuggetsDe waarschuwing geldt voor de volgende producten met de vermelde houdbaarheidsdatum:

  • SoFine® SoChicken Sticks 160g: THT tot en met 14-01-2020
  • SoFine® Veggie Nuggets 160g: THT tot en met 17-01-2020
  • Diepvries SoFine® Veggie Nuggets 320g: alleen de THT van 22-11-2020

De leverancier van één van de ingrediënten heeft melding gedaan dat in dat ingrediënt MOSTERD aanwezig kan zijn, terwijl dat er niet in hoort, en daarom ook niet op het etiket als allergeen staat vermeld.

Heeft U deze producten met de aangegeven houdbaarheidsdatum gekocht maar het kunt u het product niet eten? U kunt het aankoopbedrag terugkrijgen via SoFine. Stuur het kartonnen gedeelte van de verpakking waar de THT-datum op staat naar het volgende adres:

SoFine Foods
Sperwerweg 11
6374AG Landgraaf

Vergeet niet uw naam, adres, IBAN rekeningnummer en de tenaamstelling van het rekeningnummer mee te sturen. Vergeet ook niet een postzegel te plakken – ook deze kosten zullen door SoFine worden vergoed.

Heeft u geen mosterdallergie? Dan kunt u het product gewoon eten.

Wilt u meer weten over de allergenenwaarschuwing van SoFine voor SoChicken Sticks en Veggie Nuggets? Neem dan contact op met SoFine via het e-mail adres info@sofine.eu.

Bron: SoFine, 19 december 2019