Allergenenwaarschuwing Mora Kipburgers

Fabrikant Mora waarschuwt voor een fout met de vermelding allergenen bij een aantalverpakkingen Mora Kipburgers 4×70 gram. Het product is niet geschikt voor mensen met een MELK-EIWIT allergie.

Advertentie allergenenwaarschuwing Mora KipburgersDe waarschuwing geldt voor de verpakkingen Mora Kipburger 4×70 gram met de Lotcodes L9246, L9288 en L9289. Deze lotcode vindt u op de onderzijde van de verpakking. In de ingrediëntenlijst op deze verpakkingen staat niet dat het product MELK-EIWIT bevat. De kipburgers zijn niet geschikt voor consumenten met een allergie voor MELK-EIWIT.

Heeft u dit product, met de betreffende lotcode, gekocht en kunt u het product niet eten vanwege een MELK-EIWIT allergie, dan kunt u het aankoopbedrag terugkrijgen van Mora.

Om het aankoopbedrag terug te krijgen moet u de lotcode uit de verpakking knippen en op te sturen naar Mora:

Mora Consumentenservice
Antwoordnummer 65013
5000VH Tilburg

Een postzegel is niet nodig, maar vermeldt wel uw naam, adres, IBAN rekeningnummer, en de naam waar de rekening op staat. Mora zal dan (per verpakking) €2,75 op het rekeningnummer terugstorten.

Wilt u meer weten over de allergenenwaarschuwing voor kipburgers van Mora, dan kunt u de Mora Consumentenservice bellen. Het telefoonnummer van de Mora Consumentenservice is 0800 – 23 56 672 (gratis).

Consumenten zonder melk-eiwit allergie kunnen het product uiteraard wel gewoon eten.

Bron: Mora, NVWA, 10 december 2019