Allergenenwaarschuwing HEMA Krokante Kiphaasjes

Winkelketen HEMA waarschuwt dat de allergeneninformatie op de verpakking van de HEMA Krokante Kiphaasjes niet correct is. Het product is niet geschikt voor mensen met een allergie voor EI, SOJA, MOSTERD en MELK.

Advertentie allergenenwaarschuwing HEMA Krokante KiphaasjesDoor een fout bij de leverancier zijn de allergenen die aanwezig (kunnen) zijn, niet op het etiket vermeld. Het product bevat echter EI, en kan ook SOJA, MOSTERD en MELK bevatten. Het product is daardoor niet geschikt voor mensen met een allergie voor deze ingrediënten.

De waarschuwing geldt voor de HEMA Krokante Kiphaasjes met artikelnummer 27500006 en betreft alle houdbaarheidsdatums. Consumenten met een allergie vooe EI, SOJA, MOSTERD en/of MELK worden dringend aangeraden het product niet te eten.

Heeft u deze HEMA Krokante Kiphaasjes gekocht, maar kunt u deze niet eten vanwege een allergie, breng het product dan terug naar de winkel. U krijgt het aankoopbedrag retour, ook als u geen kassabon meerheeft.

Consumenten zonder een allergie voor ei, mosterd, soja of melk kunnen het product gewoon eten.

Wilt u meer informatie over deze allergenenwaarschuwing voor HEMA Krokante Kiphaasjes? Neem dan contact op met de klantenservice van HEMA via telefoonnummer 020 – 224 24 24.

Bron: HEMA, 21 november 2019