Terugroepactie kandelaar krokodil Flying Tiger Copenhagen

Winkelketen Flying Tiger Copenhagen roept een kandelaar in de vorm van een krokodil terug. Bij gebruik kan de kandelaar vlam vatten. Hierdoor ontstaat brandgevaar en/of kans op brandwonden.

Advertentie terugroepactie kandelaar krokodil Flying Tiger CopenhagenDe terugroepactie geldt voor de krokodilvormige kandelaar met artikelnummer 3017653 die in de winkels van Flying Tiger Copenhagen zijn verkocht in september en oktober 2019.

Als de kaars bijna is opgebrand kan de kandelaar vlam vatten. Het is mogelijk dat hierdoor brand ontstaat, of dat de gebruiker brandwonden oploopt.

Heeft u deze kandelaar in de vorm van een krokodil gekocht bij Flying Tiger Copenhagen? Gebruik deze dan niet meer. Breng het artikel terug naar een filiaal van Flying Tiger Copenhagen. U krijgt het aankoopbedrag retour. Een kassabon is daarvoor niet nodig.

Wilt u meer weten over deze terugroepactie van de krokodilvormige kandelaar door Flying Tiger Copenhagen? Wij raden u aan om contact op te nemen met de klantenservice van de winkelketen. Dat kan via het formulier op de website van Flying Tiger Copenhagen.

Bron: Flying Tiger Copenhagen, 18 oktober 2019