Terugroepactie Kirin Brand rode bonen (Wah Nam Hong)

Aziatische supermarktketen Wah Nam Hong roept rode bonen van het merk Kirin terug. In de rode bonen is een te hoog gehalte van een pesticide aangetroffen.

Advertentie Terugroepactie Kirin Brand rode bonen (Wah Nam Hong)De terugroepactie geldt voor de Kirin Brand Rode bonen in verpakking 1 kilo (artikelnummer 96500) met de houdbaarheidsdatum 18-11-2020. Deze houdbaarheidsdatum staat vermeld op de achterzijde van de verpakking.

In het product is een te hoog gehalte van de pesticide Chlormequat aangetroffen. Heeft u één of meerdere zakken van deze rode bonen heeft gekocht met de genoemde houdbaarheidsdatum? Eet de bonen dan niet op. U kunt het product terugbrengen naar de winkel. Het aankoopbedrag krijgt u terug. Een kassabon heeft u niet nodig.

Wilt u meer weten over deze terugroepactie van Kirin Brand rode bonen door Wah Nam Hong? Dan raden wij u aan om een medewerker in het filiaal aan te spreken, of te bellen met de winkel. De contactgegevens van de filialen van Wah Nam Hong vindt u hier.

Bron: Wah Nam Hong, 27 september 2019