Terugroepactie Play at Slaep BOW speenkoorden

Leverancier Play at Slaep roept de BOW speenkoorden terug. Er kunnen kleine onderdelen van het speenkoord losraken. Die kleine onderdelen kunnen verstikkingsgevaar opleveren voor jonge kinderen.

Advertentie terugroepactie Play at Slaep BOW speenkoordenDe speenkoorden zijn verkocht vanaf maar 2017 tot en met september 2019. U kunt de speenkoorden herkennen aan de ronde witte clip aan het uiteinde en de drie elementen in het midden die een strik (‘bow’) voorstellen. De terugroepactie geldt voor alle kleuren van dit product.

Heeft u de BOW speenkoorden van Play at Slaep? Gebruik de speenkoorden dan niet meer. U kunt het speenkoord terugsturen naar Slaep, of contact opnemen met de winkel waar het product gekocht is. U krijgt een passende compensatie bij inlevering van het product.

Om het product rechtstreeks bij Slaep in te leveren kunt u contact opnemen met het bedrijf via het e-mail adres recallpacs@gmail.com.

Wilt u meer weten over de terugroepactie van de BOW speenkoorden door Play at Slaep? Dan kunt u het beste contact met het bedrijf zelf opnemen, via het hierboven vermelde e-mailadres.

Bron: Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit, 27 september 2019