Allergenenwaarschuwing Naturli’ Foods Biologsch Smeerbare

Het merk Naturli’ roept een partij van het product Biologsch Smeerbare terug. In een partij is MELKEIWIT aanwezig, terwijl de allergeen KOEMELK niet vermeld staat op de verpakking.

Advertentie allergenenwaarschuwing Naturli' Biologisch SmeerbareHet product, in verpakking 225 gram en met EAN code 5701977550103 is verkocht bij de winkels van Jumbo. De partij waarin melkeiwit is aangetroffen heeft de houdbaarheidsdatum 30-08-2019 – 27-11-2019.

Voor mensen met een KOEMELK-allergie is het product met de genoemde houdbaarheidsdata niet geschikt. Zij moeten het product dan ook niet eten.

Kunt u de Naturli’ Biologisch Smeerbare niet eten vanwege een allergie, dan vraagt de leverancier u om het product weg te gooien. Als u een e-mail stuurt naar Naturli’ Foods (info@naturli-foods.dk) ontvangt u van het bedrijf een schadevergoeding.

Wilt u meer informatie over deze allergenenwaarschuwing van Naturli’ Foods voor Biologisch Smeerbare, dan raden wij u aan contact te zoeken met het bedrijf via het eerder vermelde e-mailadres.

Bron: Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA), 23 augustus 2019