Allergenenwaarschuwing Vomar Keukenkunst en De Kroes Nasi Goreng Ajam Ketjap

UPDATE 18 augustus 2019: ook Nasi Goreng Ajam Ketjap verkocht onder het merk De Kroes valt onder deze allergenenwaarschuwing!

Supermarktketen Vomar waarschuwt voor het product Nasi Goreng Ajam Ketjap van het merk Keukenkunst, en De Kroes waarschuwt voor hetzelfde product verkocht onder de merknaam De Kroes. De informatie over de allergenen op de verpakking klopt niet. De allergeen EI is niet vermeld op het etiket.

Advertentie allergenenwaarschuwing Keukenkunst Nasi Goreng Ajam Ketjap VomarAdvertentie allergenenwaarschuwing De Kroes Nasi Goring Ajan Ketjap en boontjesDe waarschuwing geldt voor de Vomar Keukenkunst Nasi Goreng Ajam Ketjap met barcode 8716528976421 en THT tot en met 23-08-2019 en voor de De Kroes Nasi Goreng met Ajam Ketjap en boontjes met de houdbaarheidsdatums 15-08-2019 t/m 24-08-2019.

Bent u allergisch voor EI? Eet dit product dan niet. U kunt de producten van het merk Keukenkunst dan terugbrengen naar een filiaal van Vomar. U krijgt het aankoopbedrag terug.

De Kroes adviseert mensen om het product weg te gooien als zij het vanwege een EI allergie niet kunnen eten.

Mensen die niet allergisch zijn voor ei kunnen de maaltijden wel gewoon eten.

Wilt u meer informatie over deze allergenenwaarschuwing voor het product Keukenkunst Nasi Goreng Ajam Ketjap? Neemt u dan contact op met de klantenservice van Vomar. Dat kunt u doen door het invullen van dit contactformulier op de website van Vomar.

Heeft u de Nasi Goreng Ajam Ketjap met boontjes van het merk De Kroes gekocht? Dan kunt u bellen met de leverancier via telefoonnummer 036 – 539 73 10.

Bron: Vomar, 16 augustus 2019, NVWA 18 augustus 2019