Terugroepactie Trek kinderfietsen Kickster

Fietsfabrikant Trek roept diverse Kickster loopfietsen terug. Door een productiefout kan de klem van de stuurbuis breken, met mogelijk letsel tot gevolg.

Advertentie terugroepactie Trek Kickster loopfietsDe klem die de stuurbuis vasthoudt kan breken als hij te hard wordt aangedraaid. De terugroepactie geldt voor de Trek Kickster loopfietsen die zijn verkocht van 2013 tot en met 2019.

Als u deze fiets heeft, laat deze dan niet meer gebruiken totdat de dealer heeft vastgesteld dat de fiets onder de terugroepactie valt. Als dat het geval is krijgt u van Trek gratis vervangende klemmen voor zowel de stuurbuis als de zadelpen. De klemmen zullen gratis worden geïnstalleerd. Als tegemoetkoming in het ongemak ontvangt u van Trek tevens een waardebon twv €20 euro voor de aankoop van Trek- of Bontrager producten naar keuze èn een tegoedbon voor een bel tot €20. De tegoedbon blijft geldig tot 31 december 2019.

Voor meer informatie over deze terugroepactie van de Trek Kickster loopfiets kunt u contact opnemen met de Trek Customer Service via telefoonnummer 088 – 45 00 600.

Bron: Trek, 27 juli 2019