Allergenenwaarschuwing Naomi cassavekroepoek

UPDATE: Naast gluten kan het product ook sporen van SCHAAL- en SCHELPDIEREN, NOTEN en/of PINDA’S bevatten.

Leverancier Dumas Food Group waarschuwt dat de allergenendeclaratie van de Naomi Cassavekroepoek niet juist is. De allergeen GLUTEN wordt niet vermeld.

Advertentie allergenenwaarschuwing Naomi cassavekroepoekDe waarschuwing geldt voor de Naomi Cassavekroepoek in verpakking 125 gram met de THT-datum  tot 06-12-2019. In het product zijn GLUTEN aanwezig, maar die staan niet op de verpakkingen vermeld. Ook kan het product sporen van SCHAAL- en SCHELPDIEREN, NOTEN en/of PINDA’S bevatten. Ook deze zijn niet op  de verpakking vermeld.

Het product is niet geschikt voor mensen met een intolerantie voor GLUTEN, SCHAAL- of SCHELPDIEREN, NOTEN en/of PINDA’S. Zij kunnen de verpakking terugsturen naar onderstaand adres:

Dumas Food Group bv
Antwoordnummer 12700
4050ZX Ochten

Een postzegel is niet nodig, maar vermeld wel uw naam, adres en IBAN-bankrekeningnummer. U krijgt het aankoopbedrag van Dumas Food Group retour.

Consumenten zonder gluten-, schaal- en schelpdieren, noten en/of pinda-allergie kunnen het product wel gewoon eten.

Voor meer informatie over de allergenenwaarschuwing voor Naomi Cassavekroepoek door Dumas Food Group kunt u een e-mail sturen naar kwaliteit@tokolien.nl.

Bron: Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit, 18 juli 2019