Allergenenwaarschuwing Mr. Kon’s Braised Beef Bowl Noodle (Amazing Oriental)

Supermarktketen Amazing Oriental waarschuwt consumenten dat de allergenen op het product Mr. Kon’s Braised Beef Bowl Noodle niet duidelijk zijn aangegeven. Hierdoor zouden misverstanden kunnen ontstaan over de geschiktheid van het product voor mensen met één of meer voedselallergiën.

Advertentie allergenenwaarschuwing Mr. Kon's Braised Beef Bowl Noodle (Amazing Oriental)De waarschuwing geldt voor de Mr. Kon’s Braised Beef Bowl Noodle in verpakking 105 gram met productcode 39927 en alle THT-datums. Doordat de allergenen niet dikgedrukt of apart vermeld worden op de verpakking, zoals wettelijk verplicht, zou de consument over de allergeen als ingrediënt heen kunnen kijken, met mogelijk ernstige gevolgen voor de gezondheid.

Amazing Oriental heeft daarom besloten om het product uit de schappen te halen en de consument de mogelijkheid te bieden het product terug te brengen. Het aankoopbedrag wordt in dat geval vergoed. Consumenten zonder voedselallergie kunnen het product wel gewoon eten.

Voor meer informatie over deze allergenenwaarschuwing voor het product Mr. Kon’s Braised Beef Bowl Noodle dat verkocht is door Amazing Oriental kunt u contact opnemen met dat bedrijf via het e-mail adres info@orientalgroup.nl.

Bron: Amazing Oriental, 31 juli 2019