Terugroepactie Rexel Promax papiervernietigers

Het bedrijf ACCO Brands roept twee Rexel Promax papiervernietigers terug. Bij gebruik is er risico op brand en brandwonden.

De waarschuwing geldt voor de Rexel Promax papiersvernietigers REX823 en RSX1035 die zijn verkocht tussen december 2016 en mei 2019 via wederverkopers van kantoorartikelen.

Tijdens het gebruik kunnen er storingen optreden die brandwonden kunnen veroorzaken aan handen, armen of gezicht van gebruiker. Ook kunnen aangrenzende meubels vlam vatten.

Als u een Rexel Promax REX823 of RSX1035 papiervernietiger heeft, haal dan direct de stekker uit het stopcontact en gebruik het apparaat niet meer.

ACCO Brands zal voor een vervangende papiervernietiger (Rexel Momentum) zorgen. Om deze vervanging in gang te zetten, moet u op de webpagina van ACCO Brands de gegevens van het product invoeren. Op deze pagina kunt u zien waar u de gevraagde informatie terug kunt vinden.

Voor meer informatie over deze terugroepactie van de Rexel Promax papiervernietigers door ACCO Brands kunt u contact opnemen met de ondersteuningsafdeling, bereikbaar via nummer 0800 022 9258 (gratis).

Bron: ACCO Brands, 21 juni 2019