Terugroepactie Hoogvliet grillworst naturel

Supermarktketen Hoogvliet roept verpakkingen Hoogvliet Grillworst terug. Het product is door een productiefout mogelijk onvoldoende verhit.

Advertentie terugroepactie grillworst naturel HoogvlietDe terugroepactie geldt voor de Hoogvliet Grillworst Naturel, verpakt als stuk of in plakjes en met de houdbaarheidsdatum 19 t/m 23 juni 2019.

Bij het maken van de grillworst is deze mogelijk onvoldoende verhit en niet goed gegaard. Het eten van het product kan hierdoor schadelijk zijn voor de gezondheid. Het risico is daarbij het grootst voor ouderen, mensen met een verzwakt afweersysteem en zwangere vrouwen.

Als u de grillworst naturel van Hoogvliet heeft gekocht, en deze heeft de genoemde houdbaarheidsdatum, dan wordt u dringend verzocht het product niet te eten. U kunt het terugbrengen naar de winkel. Het aankoopbedrag krijgt u retour.

Voor meer informatie over de terugroepactie van grillworst naturel door Hoogvliet kunt u contact opnemen met de klantenservice van Hoogvliet via telefoonnummer 0172 – 418 200.

Bron: Hoogvliet, Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit, 19 juni 2019