Terugroepactie Vomar Keukenkunst Andijvie Stamppot

Advertentie Vomar Keukenkunst Andijvie StamppotSupermarktketen Vomar roept de Keukenkunst Andijvie Stamppot met gehaktbal terug. Het product bevat mogelijk de Listeria Monocytogenes bacterie.

De terugroepactie geldt voor de Keukenkunst Andijviestamppot in verpakking 450 gram met EAN code 8716528977923 en met T.H.T. 05-04-2019.

Het eten van producten die besmet zijn met de Listeria monocytogenes bacterie kan schadelijk zijn voor de gezondheid. Dit geldt met name voor kinderen, zwangere vrouwen, ouderen en mensen met een verzwakt afweersysteem.

Als u dit product gekocht heeft, dan wordt u dringend aangeraden het niet op te eten. U kunt het product terugbrengen naar de winkel, met kassabon. U krijgt het aankoopbedrag dan retour.

Heeft u het product al gegeten, en heeft u gezondheidsklachten gekregen, dan wordt u aangeraden direct uw huisarts te raadplegen.

Voor meer informatie over de terugroepactie Keukenkunst Andijvie Stamppot door Vomar kunt u contact opnemen met de Klantenservice van Vomar via telefoonnummer 072 – 750 25 55.

Bron: Vomar, 29 maart 2019