Allergiewaarschuwing Go-Tan Bami Goreng Kruidenmix

Advertentie allergiewaarschuwing Go-Tan Bami Goreng KruidenmixFabrikant Go-Tan waarschuwt dat in sommige verpakkingen Go-Tan Bami Goreng Kruidenmix de mix voor nasi goreng terecht is gekomen. De nasi goreng kruidenmix bevat echter de allergeen SCHAALDIEREN (garnalen), maar wordt nu niet op de verpakking vermeld.

De waarschuwing geldt voor de doosjes Go-Tan Bami Goreng Kruidenmix met productiebatch 7247 en THT-datum 09-2019. Op het zakje in het doosje staat wel ‘Nasi Goreng Mix’.

Consumenten met een SCHAALDIEREN allergie worden dringend aangeraden de verpakking en inhoud van de Go-Tan Bami Goreng Kruidenmix goed te controleren en de kruidenmix NIET te gebruiken als er nasi goreng op de verpakking staat.

Als u een foute verpakking heeft gekocht, dan kunt u een e-mail sturen naar Go-Tan via het adres foodsafety@go-tan.nl met daarbij foto’s van het foutieve product. U krijgt het aankoopbedrag dan vergoed.

Consumenten zonder schaaldierallergie kunnen het product gewoon consumeren.

Voor meer informatie over deze allergiewaarschuwing kunt u contact opnemen met Go-Tan via telefoonnummer 0488 – 487 100, of via eerder genoemd e-mail adres.

Bron: Go-Tan, 28 januari 2019