Allergiewaarschuwing Johma Kip-Mango Pistachenootjes salade / Oude Kaas-Pesto salade

Advertentie allergiewaarschuwing Johma Kip-Mango Pistachenootjes salade / Oude kaas-pesto saladeFabrikant Johma waarschuwt voor een verpakkingsfout bij het verpakken van de Oude Kaas-Pesto salade. Verpakkingen van dit product hebben in sommige gevallen het etiket van de Kip-Mango Pistachenootjes salade gekregen. De allergenen van het product worden nu niet correct vermeld.

De waarschuwing geldt voor verpakkingen 175 gram met de THT-datum 18-01-2019. De Oude Kaas-Pesto salade bevat de allergenen KOEMELK, CASHEWNOTEN en PINDAOLIE die nu niet vermeld zijn (de allergenen EIGEEL en MOSTERD zijn wel vermeld).

Om te controleren of u de Oude Kaas-Pesto salade heeft gekocht of de Kip-Mango Pistachenootjes salade heeft gekocht moet u kijk op het onderetiket. Daar staat wèl de juiste inhoud van de verpakking vermeld.

Als op het onderetiket van uw verpakking Kip-Mango Pistachenootjes salade het product Oude Kaas-pesto salade vermeld ziet, dan moet u het product niet consumeren als u allergisch bent voor KOEMELK, CASHEWNOTEN en PINDAOLIE. U wordt in dat geval verzocht contact op te nemen met de Johma Consumentenservice via telefoonnummer 053 – 537 34 00 of via het contactformulier dat u vindt op www.johma.nl/contact.

Bron: Albert Heijn, PLUS, Johma, 31 december 2018