Allergiewaarschuwing De Notenkraam Katjang Pedis (Vomar)

Supermarktketen Vomar waarschuwt dat het product Katjang Pedis van het merk De Notenkraam een verkeerd etiket heeft gekregen. Het etiket dat op de verpakking zit is van Kingsize Pinda’s. Door deze fout komen de allergenen op het etiket (van Kingsize Pinda’s) niet overeen met de inhoud van de verpakking (Katjang Pedis). Door de fout worden de allergenen TARWE (GLUTEN), EI en SOJA niet vermeld.

Het gaat om Katjang Pedis van De Notenkraam in verpakking 275 gram met de houdbaarheidsdatum 12-01-2019 en batchcode LOT18-109011). Op het etiket staat dus vermeld ‘Kingsize Pinda’s’, gezouten, 325 gram met de streepjescode 8718204080217.

Als u een verpakking met Katjang Pedis heeft gekocht, maar er zit een etiket op van Kingsize Pinda’s, of u heeft de Kingsize Pinda’s gekocht, maar de inhoud ziet er uit als Katjang Pedis dan wordt u dringend verzocht het product niet te consumeren als u een allergie heeft voor TARWE (GLUTEN), EI en/of SOJA.

U kunt het artikel terugbrengen naar de winkel, waar u het aankoopbedrag retour krijgt.

Als u nog vragen heeft naar aanleiding van deze terugroepactie cq. allergiewaarschuwing, dan kunt u contact opnemen met de Klantenservice van Vomar via telefoonnummer 072 – 750 2 555 of via het formulier op de website van Vomar.

Bron: Vomar, 25 september 2018