Terughaalactie Trek Bontrager Line Pro Flat pedalen

Fietsfabrikant Trek roept alle Bontrager pedalen van het model Line Pro Flat terug. Een beperkt aantal pedalen kampt met waterstofbrosheid waardoor de pedaal-as kan breken of scheuren, met mogelijk ernstig letsel tot gevolg als dit tijdens het fietsen gebeurt.

Om elk risico uit te sluiten heeft Trek besloten alle pedalen van dit type terug te roepen. Als u deze pedalen heeft, dan wordt u dringend geadviseerd deze niet meer te gebruiken totdat de pedalen hersteld zijn. U kunt via uw Trek dealer een afspraak maken voor kostenloze vervanging van de pedaalassen. Naast de kostenloze  vervanging ontvangt u ook een tegoed van 25 euro, die u tot 31 december 2018 kunt besteden aan Trek of Bontrager producten (het tegoed is niet voor geld inwisselbaar).

Als u geen Trek dealer heeft, dan kunt u contact opnemen met de Trek Customer Service om er één voor u te vinden. Ook voor meer informatie over deze terughaalactie, of als het u niet lukt om vast te stellen of uw pedalen onder deze terughaalactie vallen kunt u contact opnemen met de Trek Customer Service. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer 088 – 4 500 600.

Bron: Trek Benelux, 31 juli 2018