Allergiewaarschuwing Jumbo Gehaktrol

recall_jumbo_gehaktrolSupermarktketen Jumbo waarschuwt mensen met een SELDERIJ allergie dat sommige verpakkingen van de Jumbo Gehaktrol mogelijk selderij bevat. Door een productiefout is in de paneermeel van de rol selderij verwerkt, maar deze allergeen staat niet op de verpakking vermeld.

De waarschuwing geldt voor de Jumbo Gehaktrol 4 stuks met EAN code 8718452269150maar geldt alleen voor de verpakkingen met de houdbaarheidsdatum 10-10-2017.

De inhoud van deze verpakkingen van dit product is niet geschikt voor mensen met een selderij-allergie. Met de inhoud van verpakkingen met een andere houdbaarheidsdatum is niets mis en kunnen gewoon gegeten worden.

Mensen die het betreffende product vanwege een selderij-allergie nu niet kunnen eten kunnen het product terugbrengen naar de winkel. Het aankoopbedrag krijgt men terug, een kassabon is hier niet voor nodig.

Voor meer informatie over deze allergiewaarschuwing kan men contact opnemen met de Klantenservice van Jumbo via 0800 – 0220 161 (gratis) of via Jumbo.com.

Bron: Stichting Het Nederlands Anafylaxis Netwerk, 3 oktober 2017