Allergiewaarschuwing AH Kip-rode pesto Salade

recall_ah_kip-rodepestosalade Supermarktketen Albert Heijn heeft besloten om de AH Kip-rode pesto Salade uit de winkels terug te halen in verband met een fout op het etiket van sommige verpakkingen. De allergenen LACTOSE en MELKEIWIT staan op die verpakkingen niet vermeld.

De waarschuwing geldt voor de verpakkingen van de AH Kip-rode pesto Salade met de houdbaarheidsdatum 29 september 2017. Omdat deze producten lactose en melkeiwit bevatten zijn de producten niet geschikt voor mensen met een melkeiwitallergie en/of lactose-intolerantie.

Als u deze salade gekocht heeft en u heeft deze allergie en/of intolerantie, dan wordt u dringend aangeraden het product niet te eten en het terug te brengen naar een filiaal van Albert Heijn. Het aankoopbedrag krijgt u vergoed. Mensen zonder deze allergie en/of intolerantie kunnen het product gewoon eten.

Voor meer informatie over deze allergiewaarschuwing kunt u contact opnemen met de Servicelijn van Albert Heijn via telefoonnummer 0800 – 03 05 (gratis)  of kijken op www.ah.nl.

Bron: Albert Heijn, 14 september 2017