Terughaalactie Flemmings Kebab Sandwich

Terughaalactie Flemmings Kebab SandwichVleems Food heeft besloten om een aantal verpakkingen van Flemmings Kebab Sandwich met knoflooksaus (streepjescode 8713354050622) terug te roepen. Het gaat hierbij om verpakkingen met de houdbaarheidsdata 21 april 2016 en 26 april 2016. Het bedrijf roept de verpakkingen terug omdat deze mogelijk de Listeria bacterie bevatten.

Als u één of meer van deze verpakkingen heeft gekocht, dan wordt u dringend aangeraden deze niet op te eten, omdat de Listeria bacterie schadelijk voor de gezondheid kan zijn. Ook wordt u dringend aangeraden de verpakking NIET te openen.

U kunt het etiket van de onderzijde verwijderen en opsturen naar:

Vleems Food BV
Eerste Bokslootweg 8
7821AT Emmen

Vergeet niet uw naam, adres en bankrekeningnummer mee te sturen. U krijgt het aankoopbedrag vergoed, en een kleine attentie als compensatie voor het ongemak.

Als u de sticker niet kunt verwijderen, dan kunt u hier ook een foto van maken en deze, met u gegevens, sturen naar info@vleemsfood.nl

Voor meer informatie over deze terughaalactie kunt u contact opnemen met de klantenservice van Vleems Food op telefoonnummer 0591 – 654 325.

Bron: Vleems Food, Plus Supermarkten, 2 april 2016