Terughaalactie Plastimo reddingsvesten

Terughaalactie Plastimo reddingsvestenHet ANWB magazine Waterkampioen heeft onlangs een groot aantal reddingsvesten getest. Daaruit bleek dat bij de Plastimo Pilot 165 en de Plastimo Evo 165 de klittenband van de hoes te sterk is, waardoor het vest niet optimaal openvouwt.

Importeur On-Deck heeft daarop, in samenspraak met de fabrikant, besloten om alle bestaande Plastimo Pilot 165  en EVO 165 reddingsvesten terug te roepen. Andere series als de Pilot 275 en Pilot 150 hebben dit probleem niet.

On-Deck zal de retour gekomen reddingsvesten controleren en eventueel aanpassen of vervangen, om het probleem te verhelpen.

Als u één of meer van de getroffen Plastimo reddingsvesten heeft, dan wordt u verzocht een e-mail te sturen naar service@on-deck.nl om uw reddingsvest aan te melden. Geeft u alstublieft aan om hoeveel reddingsvesten het gaat, want u krijgt per reddingsvest een retourformulier dat u met het reddingsvest in kunt leveren bij de winkel waar u het vest gekocht heeft. Uw vervangende reddingsvest zal ook via de winkel geleverd worden.

Bron: Nu.nl, On-Deck, 3 maart 2016