Allergiewaarschuwing AH Curry Madras Verspakket

Allergiewaarschuwing AH Curry Madras VerspakketAlbert Heijn waarschuwt dat het Curry Madras Verspakket mogelijk kokosmelk kan bevatten waar MELK in is verwerkt. Het ingrediënt MELK staat niet op de verpakking van het pakket aangegeven. Het product is daarom niet geschikt voor mensen met een melkallergie en Albert Heijn heeft de betreffende verpakkingen uit de winkel gehaald.

De waarschuwing geldt alleen voor verpakkingen met de houdbaarheidsdata 26, 27, 28 en 29 november 2015. Op het pakje kokosmelk zelf staat wel vermeld dat er MELK in zit, maar niet op de verpakking van het hele pakket. Mensen die een pakket met deze datum hebben en een allergie hebben voor melk, worden dringend aangeraden het product niet te eten. U kunt het terugbrengen naar de winkel, waar u het aankoopbedrag retour krijgt. Voor mensen zonder melkallergie is het product gewoon te gebruiken.

Als u naar aanleiding van deze allergiewaarschuwing nog vragen heeft, dan kunt u contact opnemen met de Servicelijn van Albert Heijn, 0800 – 0305 (gratis).

Bron: Stichting Nederlands Anafylaxis Netwerk, 24 november 2015