Allergiewaarschuwing Grand’Italia Pomodorini Ricotta pastasaus

Allergiewaarschuwing Grand'Italia Pomodorini Ricotta pastasausGrand’Italia waarschuwt consumenten met een notenallergie dat sommige verpakkingen Grand’Italia Pomodorini Ricotta pastasaus mogelijk sporen van cashewnoten bevatten. Het gaat hierbij om potten met de productiecode LS-055 en THT-datum 24-02-2018. Het product is niet geschikt voor mensen met een notenallergie; mensen zonder notenallergie kunnen het product wel gewoon gebruiken.

Als u potten met deze productiecode en THT datum heeft (u vindt deze gegevens op de glazen pot, net onder de deksel), en u heeft een notenallergie, dan wordt u geadviseerd de inhoud van de verpakking weg te gooien.

Grand’Italia vergoed de aankoopkosten voor mensen die het product niet kunnen gebruiken. U moet hiervoor het etiket met de streepjescode, samen met de productiecode en productietijd (op de hals van de pot) sturen naar:

Grand’Italia Consumentenservice
Antwoordnummer 10022
6200XP Maastricht

Een postzegel is niet nodig, maar stuur naast het etiket en de productiecode & -tijd wel uw naam, adres, postcode, woonplaats en IBAN bankrekeningnummer mee.

Als u nog vragen heeft naar aanleiding van deze waarschuwing, dan kunt u contact opnemen met de Grand’Italia via het contactformulier ophttps://www.granditalia.nl/contact/contactformulier.html.

 

Bron: Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit