Terughaalactie netvoedingskabel IdeaPad en Lenovo notebooks

Terughaalactie netvoedingskabel IdeaPad en Lenovo notebooksLenovo roept consumenten op om bepaalde netvoedingskabelsdie gemaakt zijn voor de IdeaPad en Lenovo notebooks niet te gebruiken. De kabel kan oververhit raken waardoor brand kan ontstaan.

De melding geldt voor netvoedingskabels met de markering LS-15die verkocht zijn tussen februari 2011 en juni 2012, bij IdeaPad en Lenovo notebooks, of als vervangend onderdeel.

Om te kijken of uw netvoedingskabel valt onder deze waarschuwing kunt u de gegevens van de kabel invullen op de website www.lenovo.com/powercord2014. U kunt via deze pagina ook een nieuw exemplaar aanvragen.

U wordt aangeraden om de netvoedingskabel, als blijkt dat deze inderdaad onder de waarschuwing valt, niet meer te gebruiken en de kabel weg te gooien. Let op: dit betreft alleen de netvoedingskabel, de adapter moet u wel bewaren.

Voor meer informatie kunt u kijken op de eerder genoemde website, of contact opnemen met Lenovo via telefoonnummer 0900 – 654 654 0 (€1 per gesprek).

 

Bron: Lenovo