Terughaalactie Fujitsu Amilo notebook accu’s

Fujitsu heeft een aantal meldingen ontvangen van oververhitting van batterijen bij notebooks van de modellen AMILO Pa2510, Pi2512 en Pi2515 die verkocht zijn tussen april 2007 en juni 2009. De oververhitting kan uiteindelijk tot brand leiden. Fujitsu heeft besloten om over te gaan op een inruilactie voor de betreffende batterijen.

Fujitsu raadt eigenaren van deze laptops aan om de laptop uit te schakelen, de batterij te verwijderen, en de notebook alleen op de netstroomadapter te gebruiken totdat is vastgesteld of de batterij inderdaad vervangen moet worden en dit gedaan is, of totdat vastgesteld is dat het specifieke exemplaar van de gebruiker niet onder de terughaalactie valt.

Om te controleren of de batterij inderdaad vervangen moet worden kunt u gaan naar de website van Fujitsu. Op deze website vindt u ook instructies om de batterij te verwijderen en de locatie van het serienummer van de batterij aan de hand waarvan gecontroleerd kan worden of de batterij inderdaad vervangen moet worden.

Voor meer informatie over deze terughaalactie raden wij u aan contact op te nemen met het klantenservice van Fujitsu op nummer 0900 20 25 119 (20 cpm).

Bron: Fujitsu, 28 december 2009